Sterilizarea apei 80% din boli sunt datorate proastei calitati a apei." (Louis Pasteur). Apa este un factor indispensabil organismului uman. Inca din cele mai vechi timpuri asezarile umane au fost create de-a lungul raurilor sau in apropierea surselor de apa.
Necesarul zilnic de apa al omului este aproximativ de 1,5-2 litri consumata ca atare, dar pentru curatenia corporala si alte nevoi gospodaresti, omul foloseste zilnic aproximativ 150-200 litri de apa.
Sterilizatoarele cu lampi UV (ultraviolete) sunt special construite pentru a elimina din apa bacterii, virusuri, alge, protozoare, mucegaiuri etc.
Dezinfectia, sterilizarea apei se face in mod natural prin iradiere cu raze ultra-violetecu o lungime de unda de 254nm, fara chimicale si fara a genera reziduuri periculoase.
Cea mai ieftina si mai sigura metoda de dezinfectie a apei. Va protejeaza familia 24 de ore din 24.

Nu exista pericolul supradozarii. Compozitia chimica a apei ramane neschimbata. Usor de instalat si intretinut.

aKT-UV-55 - Este un sistem de sterilizare cu eficienta ridicata, distruge 99,9% din bacteriile din apa. Datorita puterii de 55W a lampii Philips acesta este capabil sa asigure apa sterilizata pentru o locuinta cu 4-6 consumatori. Eficienta sistemului de sterilizare prin raze UV este legata strict de compozitia chimica a apei. Pentru a avea eficienta maxima apa trebuie sa fie filtrata de sediment si impuritati, dedurizata, deferizata (daca este cazul) iar apoi trecuta prin sistemul UV pentru a fi dezinfectata. KT-UV-55 este conceput cu conexiuni de 1" pentru a nu reduce debitul de apa si presiunea in locuinta. Lampa Philips este conceputa pentru a functiona 8000 ore. Dupa aceasta perioada se recomanda sa se schimbe deoarece aceasta isi pierde din intensitate si nu mai are aceeasi eficienta. Droserul care alimenteaza lampa este prevazut cu alarma vizuala, care indica functionarea echipamentului.

Pentru informatii suplimentare despre sterilizatorul KT-UV-55 va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa office@karetech.ro iar in cel mai scurt timp unul din consultantii nostri specializat pe acest produs va va contacta.

.