Statii de dedurizare Duritatea apei este o problema principala in tratarea apei. Duritatea afecteaza atat elementele sanitare din locuinta dumneavoastra cat si sanatatea membrilor familiei. O apa dedurizata ofera o senzatie unica, lasa pielea catifelata si matasoasa, hainele sunt mai pufoase ca oricand, parul este moale si usor de aranjat, petele de pe baterii de apa, cabina de dus, oglinzi etc. vor deveni inexistente, pana si consumul de energie va scadea datorita pierderilor de energie provocate de depunerile de calcar din boiler.

aKT SOFT 13 - Este un sistem de dedurizare performant, construit robust, cu componente de calitate. Are un raport foarte bun consum de sare / apa dedurizata iar datorita sistemului de regenerare volum-timp asigura consumatorului apa dedurizata pe toata perioada de functionare. Echipametul foloseste in procesul de dedurizare al apei rasina alimentara, oferind astfel posibila obtinerea apei potabile dupa dedurizare. Capacitatea de stocare a sarii de 25 kg asigura o autonomie ridicata, eliminand astfel stresul produs beneficiarului.

Pentru a afla mai multe informatii depsre aceasta statie de dedurizare si despre modul de dimensionare al echipamentelor va rugam sa luati legatura cu unul din consultantii nostri.

.

KT SOFT 25 - Este un sistem de dedurizare performant, construit robust, cu componente de calitate, cu capacitate mare de filtrare pentru a face fata cu brio cazurilor cu duritate ridicata. Are un raport foarte bun consum de sare / apa dedurizata iar datorita sistemului de regenerare volum-timp asigura consumatorului apa dedurizata pe toata perioada de functionare. Echipametul foloseste in procesul de dedurizare al apei rasina alimentara, oferind astfel posibila obtinerea apei potabile dupa dedurizare. Capacitatea de stocare a sarii de 50 kg asigura o autonomie ridicata, eliminand astfel stresul produs beneficiarului. Pentru a afla mai multe informatii depsre aceasta statie de dedurizare si despre modul de dimensionare al echipamentelor va rugam sa luati legatura cu unul din consultantii nostri.