Sisteme de apa potabila Sistemele de apa potabila sunt sisteme de ultrafiltrare (0,0001 microni) folosite pentru a elimina din apa sarurile daunatoare organismului uman. Printre multe alte saruri existente in apa, cele mai periculoase sunt nitritii si nitratii. Nitraţii (NO3) sunt o sursă esenţială de azot (N) pentru plante. Când fertilizatorii cu azot sunt folosiţi pentru îmbogăţirea solului, nitraţii pot fi purtaţi mai departe de ploi, irigaţii şi alte ape de suprafaţă prin sol în ape. Nitraţii sunt componenţi chimici fără culoare, miros sau gust.  Fertilizatorii cu azot sunt sursa numărul 1 de nitraţi din apa potabilă, pe când cea de-a doua sursă principală o reprezintă deşeurile umane şi excrementele animale. Acestea pot contribui la contaminarea atât a apelor potabile urbane, cât şi a celor îmbuteliate.

Pericolul nitraţilor pentru organism constă şi în faptul că, în rezultatul diferitelor modificări, aceştia se transformă în nitrozamine şi nitrozamide, care posedă proprietăţi cancerigene.

aKT-RO-50 - Este un sistem de apa potabila care foloseste ca element principal de filtrare membrana osmotica cu o densitate de 0,0001 microni. Prin aceasta membrana apa este purificata eliminandu-se pana la 90% din sarurile din apa. Datorita acestui sistem de filtrare apa devine fada si foarte aproape ca specificatii de apa pura, de aceea pentru a fi potabila se reintroduc in apa minerale precum calciu si magneziu prin intermediul filtrului de remineralizare. Sistemul KT-RO-50 este recomandat a se folosi pentru apa de baut, gatit si splat fructe deoarece aceasta ultrafiltrare a apei este destul de greoaie, filtrand un rezervor de 8 litri in aproximativ 35-40 minute.

Pentru informatii suplimentare despre sterilizatorul KT-UV-55 va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa office@karetech.ro iar in cel mai scurt timp unul din consultantii nostri specializat pe acest produs va va contacta.

.