Filtre si cartuse de filtrare a apei Filtrele sunt folosite pentru a elimina din apa nisipul si malul, rezultand in urma lor o apa curata fara impuritati. De asemenea va punem la dispozitie si filtre speciale cu carbune activ cu ajutorul carora se elimina gustul, mirosul si clorul din apa. Pentru a eficientiza durata de viata a acestora va recomandam ca in situatiile cu sediment abundent sa se efectueze o filtrare in trepte.

aHome Basic 10 - Sunt carcase filtrante pentru locuinte cu un numar maxim de utilizatori de pana la 4 persoane. Aceasta dimensionare este efectuata in baza unui consum maxim de 200l/persoana/zi. Carcasele Home Basic 10 se pot folosi cu cartuse filtrante de 1,5 sau 25 microni, precum si cu cartuse de carbune activ granulat sau bloc. Carcasele au conexiuni de 1" si sunt furnizate impreuna cu sistemul de prindere pe perete si cu cheie pentru a facilita operatiunea de schimbare a cartusului.

.

Home Basic 20 - Sunt carcase filtrante pentru locuinte cu un numar maxim de utilizatori de pana la 8-10 persoane, de asemena ele pot fi folosite si pentru locuinte de 4 persoane, oferind o capacitate de filtrare mai mare si de asemenea o perioada de functionare a cartuselor mai indelungata. Carcasele Home Basic 20 se pot folosi cu cartuse filtrante de 1, 5, 10 sau 25 microni, precum si cu cartuse de carbune activ granulat sau bloc. Carcasele au conexiuni de 1", 11/2" sau 2" si sunt furnizate impreuna cu sistemul de prindere pe perete si cu cheie pentru a facilita operatiunea de schimbare a cartusului.

 

1Centro 25/32/50/62/75 - Sunt carcase filtrante pentru locuinte cu un numar mai mare de 8 - 10 persoane. Sunt filtre din gama profesionala care datorita sistemului de filtrare centriffugal pot asigura debite de mari de apa cu o scadere de presiune mica. Carcasele Centro 25/32/50/62/75 se pot folosi cu cartuse filtrante de 1, 5, 10, 25, 50 sau 100 microni. Optional acestor filtre li se poate adauga robinet de purjare a sedimentului acumulat in partea de jos a bolului. Carcasele au conexiuni de 1", 11/2", 2", 21/2" sau 3", iar optional se pot furniza inclusiv sistem de prindere de perete si cheie.

 

aKT Auto 25 - Este un sistem de filtrare automat, construit pe platforma statiei de deurizare KT-SOFT 25. Elementele principale de filtrare ale acestui filtru sunt nisipul quartzos de diferite granulatii si carbunele activ granulat. Este recomandat pentru filtrarea sedimentului pana la 25 microni cu ajutorul nisipului quartzos, iar datorita carbunelui activ filtreaza gustul, mirosul si clorul din apa. Cel mai important lucru al acetui filtru este acela ca nu necesita mentenanta din partea utilizatorului. Mediul filtrant se schimba la10 ani.