CEO

CEO KARETECH WORLD SOLUTIONS

KARETECH ROMANIA  face parte din grupul de firme KARETECH WORLD GROUP fondat in 1989. Strategia noastra este de a introduce pe piata romaneasca a sistemelor eficiente de filtrare apa, desedimentare, dedurizare, purificare si sterilizare cu utilizarea materialelor ecologice si a tehnologiilor agrementate in Romania si comunitatea europeana.

Cu o misiune ce pune pe prim plan clientul, gasirea celor mai bune solutii pentru acestia reprezinta o prioritate
Ne definesc adaptabilitatea, perfectionismul si puterea de a cauta si gasi solutii. Acestea, combinate cu entuziasmul si tenacitatea tinerei echipei noastre de ingineri nu pot impune decat un singur curs – unul ascendent. Avand diversitatea si inovatia ca prioritati, ambitita noastra este sa oferim cele mai bune servicii in raport pret – calitate.


Furnizam si executam montajul sistemelor si echipamentelor casnice si industriale pentru filtrarea, tratarea, potabilizarea, dedurizarea si sterilizarea apei pentru orice debite si/sau capacitati, componente.

Oferim deasemenea consultanta de specialitate si servicii profesionale de mentenanta pentru orice sisteme de filtrare, sterilizare, dedurizare sau declorinare apa !


Pentru rezolvarea problemelor datorate numerosilor contaminanti chimici si bacteriologici prezenti in apa potabila, la solicitarea potentialilor clienti si investitori echipa de proiectanti si ingineri tehnologi Karetech  ofera servicii de expertiza tehnica si de executie.

Tehnologiile proprii sau cele aplicate, instalatiile si echipamentele utilizate ajuta la rezolvarea gamelor largi de probleme provocate de calitatea proasta a apei din reteaua de distributie.

Pe parcursul expertizei apreciem aplicabilitatea tehnologiilor date si facem propuneri pentru alegerea acesteia, impreuna cu prezentarea calculelor de amortizare a investitiei, precum si a eventualelor consumabile ce apar in instalatie.

Produsele si serviciile noastre va garanteaza dumneavoastra si familiei dumneavoastra multi ani de functionare, siguranta si satisfactie.


Nu riscati niciodata sanatatea familiei dumneavoastra neglijand oferta de produse si servicii a firmei noastre !


Reprezentant in Romania al firmei producatoare Karetech World Solution cu prestanta si longevitate pe pietele internationale, Karetech Romania promoveaza profesionalismul si seriozitatea.

Mereu in pas cu cerintele clientilor care activeaza in domeniu, Karetech Romania este mereu pregatita pentru a onora comenzi dintre cele mai diverse. Studiile de piata realizate periodic ne ajuta sa ne imbogatim linia de produse oferite, pe site-ul nostru putand vedea o prezentare succinta a acestora.

.
 • Europe - Head Office
  www.karetech.eu
  office@ karetech.eu
  Poland
  www.karetech.pl
  office@karetech.pl
  Romania
  www.karetech.ro
  office@karetech.ro

 

 

 

water